Medewerkers

Timo Bongers

Timo Bongers
huisarts

 

Vanaf 2013 ben ik werkzaam in de praktijk in Nieuw-Vennep aan de Venneperweg, welke ik per 1 oktober 2018 zal overnemen. Ik werk hier al jaren met veel plezier en heb ondertussen met de meeste mensen wel kennis gemaakt. 

Samen met mijn vrouw Irma, mijn dochter Bente en zoon Daan, woon ik in Oude Wetering. Ik ben hier opgegroeid en weer teruggekeerd na mijn studie in Leiden. Ik heb altijd aan waterpolo gedaan en doe dat nog steeds. Daarnaast ben ik in de zomer actief met hardlopen en wielrennen. 

 

Bianca van Dienst

Bianca van Dienst
praktijkcoördinator/praktijkondersteuner (POH)

Bianca is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werkzaam  in de praktijk.

Als praktijkondersteuner voert zij gedelegeerde taken uit tijdens eigen spreekuren. Zij werkt zelfstandig en is verantwoordelijk voor eigen handelen maar de eindverantwoording blijft bij de huisarts. Haar aandachtsgebieden zijn diabetes, hart- en vaatziekten, asthma/copd en ouderenzorg.

Bianca is ook praktijkcoördinator en als zodanig mede verantwoordelijk voor het functioneren van de praktijk. Het algemene kwaliteitsbeleid (accreditatie) is voor haar een belangrijk aandachtsgebied. 

 

Joke van der Pol

Joke van der Pol
praktijkassistent

Joke is op dinsdag de gehele dag en donderdag ochtend werkzaam in de praktijk. Zij verricht alle voorkomend taken als praktijkassistent.

Gitta Geerling

Gitta Geerling
praktijkassistent

Vanaf 2015 ben ik gediplomeerd praktijkassistent na 24 jaar in de zorg gewerkt te hebben. Mijn stageperiode heb ik hier in de praktijk doorlopen. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdagmiddag.

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters.

Eveline Paauw

Eveline Paauw
praktijkondersteuner (POH-GGZ)

Eveline is orthopedagoog en gz-psycholoog. Zij werkt op de maandag- en woensdagmiddag als POH-GGZ (PraktijkOndersteuner Huisarts voor Geestelijke GezondheidsZorg). 

Zij behandelt lichte niet complexe problemen bij kinderen/jongeren en hun ouders en ook bij volwassenen. Als het nodig is, kan zij in overleg met de huisarts u doorverwijzen naar gespecialiseerde zorg. 

Afspraken kunt u maken elke ochtend tussen 800u en 1200u via de praktijkassistentes. 

De behandelingen van Eveline gaan NIET ten koste van uw eigen risico.

Ben Röling

Ben Röling
waarnemend huisarts

Huisarts vanaf 1979. Sinds 1980 in Nieuw-Vennep werkzaam. Eerst als praktijkhouder maar nu als waarnemend huisarts

Vader van twee volwassen zonen.